Райън Рейнолдс стана новото лице на благоуханието "Армани код", съобщи Контактмюзик. Холивудският актьор ще участва в рекламна кампания на италианската модна къща. Основателят ѝ Джорджо Армани разкри, че Рейнолдс е избран да я представя, защото въплъщава модерната чувственост на мъжа, ползващ "Армани код".

© снимка: БТА / АРХИВ

"Със статута си на мъж, амбициран да постигне целите си, Райън въплъщава идеално модерната чувственост на мъжете, които ползват "Армани код" - заяви 84-годишният моден дизайнер. - Те са чаровни, стилни и се отличават с малка доза ирония."

Първата рекламна кампания с участието на актьора ще е посветена на "Армани код абсолю" - новото благоухание от серията "Армани код", и ще започне през февруари. Рекламното филмче е заснето от Рийд Морано, режисьорката на спечелилия награда "Еми" сериал "Разказът на прислужницата".

Парфюми "Армани код" за пръв път се появиха на пазара през 2004 г. Сред филмите, в които се е снимал 42-годишният Рейнолдс, са поредицата "Дедпул", "Секретна квартира", "Предложението".

Актьорът Райън Рейнолдс със звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

Актьорът Райън Рейнолдс със звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

Канадският актьор Райън Рейнолдс получи звезда на холивудската Алея на славата, превръщайки церемонията по откриването й в "семейна сбирка". На церемо...