Тончо Токмакчиев влезе в изборната битка - популярният актьор днес се регистрира като кандидат за кмет на София от "Партия на зелените". Той ще бъде и водач на листата за общински съветници.

София

Политическата формация ще участва самостоятелно на предстоящия местен вот. С девиза "Добри дела за София" Токмакчиев има амбицията за 4 години да спре използването на пластмаса и найлонови торбички в града, да благоустрои крайните квартали, да възстанови общинските фирми за комунално строителство и да възстанови Витоша. Ще се бори и за разделение на детските площадки и тези за домашни любимци.

Тончо Токмакчиев - кандидат за кмет: Естествено, че аз като човек, актьор, свързан културата, с изкуството, искам София да се превърне в един истински град на изкуството. Мисля, че в момента има достатъчно неща, които се случват като културни събития в София, но както казва Мечо Пух: "Винаги може повече".
Тончо Токмакчиев влиза в състезанието за кмет на София

Тончо Токмакчиев влиза в състезанието за кмет на София

Популярният актьор Тончо Токмакчиев ще се регистрира като кандидат за кмет на София от „Партия на зелените“ на предстоящите местни избори. Той ще бъде...