НОВИНИ

Актрисата Джилиан Андерсън със звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

Актрисата Джилиан Андерсън, прочула се с ролята на агент Скъли в хитовия сериал "Досиетата Х", беше почетена със звезда на холивудската Алея на славата, съобщават ЮПИ и в. "Дейли експрес".

bnt avatar logo
от БТА
14:25, 09.01.2018
Чете се за: 00:33 мин.
Още
актрисата джилиан андерсън звезда алеята славата холивуд снимки

Звездата на Андерсън е 2625-ата на прочутата алея в Холивуд. На церемонията по откриването й присъстваха актьорите Брайън Фулър и Джоел Макхейл. Макхейл нарече 49-годишната актриса "културна икона".
Джилиан Андерсън, избрала за събитието рокля в цвят металик, щедро разкриваща плътта ѝ на показ, не пропусна да спомене "пламенно независимата" си героинята си Дейна Скъли.

Актрисата припомни, че се е преместила в Лос Анджелис през 90-те години на миналия век с надеждата за преход от сцената към киното. Късметът я среща със създателя на "Досиетата Х" Крис Картър. В крайна сметка Андерсън получава ролята на специалния агент на ФБР.

"Дейна Скъли се оказа модел за подражание, от какъвто имаха нужда жените - не само обект на мъжко желание, но волева, умна, смела, отдадена на професията си и пламенно независима", споделя Джилиан Андерсън. Актрисата благодари и на "идеалния си платоничен партньор" в сериала Дейвид Духовни, с когото е прекарала 25 години от живота си и чиято звезда на холивудската Алея на славата се намира в близост до нейната.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев: Председателството е отговорност, но предоставя възможности
Румен Радев: Председателството е отговорност, но предоставя възможности
Какви са първите симптоми на грипа и как да се предпазим?
Какви са първите симптоми на грипа и как да се предпазим?