Американската актриса и носителка на "Оскар" Гуинет Полтроу потвърди, че се е сгодила за продуцента и сценарист Брад Фалчък, съобщават световните агенции. За годежа на 45-годишната Полтроу и 46-годишния Фалчък се заговори още в края на миналата година.

В понеделник актрисата лично е потвърдила новината, публикувайки в Туитър емоджи, изобразяващо годежен пръстен. Публикацията е придружена от снимка на прегърнатите годеници, която ще краси корицата на предстоящото издание на лайфстайл списанието на Гуинет Полтроу.

Бъдещите съпрузи са направили и съвместно изявление за "Добро утро, Америка", в което изтъкват "невероятния късмет" да се намерят един друг на този етап от животите си. Двойката не е съобщила дата за сватбата. Предстоящият брак ще бъде втори и за Полтроу, и за Фалчък.

Холивудската актриса Гуинет Полтроу се сгоди

Холивудската актриса Гуинет Полтроу се сгоди

Актрисата Гуинет Полтроу се е сгодила за приятеля си, продуцента Брад Фалчук, съобщи Контактмюзик. 45-годишната Полтроу и 46-годишният Фалчук имат връ...

Актрисата беше омъжена за фронтмена на британската група "Колдплей" Крис Мартин, а продуцентът - за колежката си Сузан Фалчък. Гуинет Полтроу и Брад Фалчък имат по две деца от предишните си бракове, припомнят агенциите.