НОВИНИ

Актуалните тенденции при официалните прически за абитуриенти

С наближаването на абитуриентските балове растат и вълненията относно външния вид, особено сред момичетата, които често си задават въпросите - какъв тоалет да изберем, как да се гримираме, каква да е прическата ни– така че да сме номер едно на бала? ! Ако все още не сте решили как да направите косата си за големия ден, имате възможност да почерпите идеи от топ коафьорите Вили Боршукова и Пламен Джулио.

bnt avatar logo
от Андреа Драганова
08:16, 14.05.2016
Чете се за: 00:34 мин.
Още

Прическата за бала при дамите е добре да бъде съобразена както с тоалета, така и с формата на лицето и дължината на косата. Абсолютен хит при цветовете този сезон са "сребърни коси". Запазва се и топлата гама на русо с леки розовеещи нюанси или преливане към перлено и светъл махагон. При брюнетките се залага на по-светлите кафяви нюанси като капучино или лате. По-смелите абитуриентки могат да се хвърлят към ексцентричната визия, като изберат акценти в нестандартни цветове - лилаво, тюркоаз, праскова, розово, корал. Това със сигурност ще ги превърне в звезди на бала.

Съветите на специалистите към мъжете е да избягат от строго елегантния стил и да бъдат по-освободени в избора както на прическа, така на и костюм за абитуриентския бал. Водеща тенденция са дискънектните подстрижки с дълга коса в горната част на главата и силно филирана в долната част. Лъмбърсексуалната визия продължава да бъде актуална и през 2016 . Тази година се завръща и класическата визия с традиционните методи на подстригване и стилизиране.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Генерал от ВВС на САЩ стана първата жена начело на бойно командване
Генерал от ВВС на САЩ стана първата жена начело на бойно командване
ОТ СЕДМИЦАТА: От Панамските досиета ще излязат още световни имена
ОТ СЕДМИЦАТА: От Панамските досиета ще излязат още световни имена