НОВИНИ

Новият албум "Witness" на поп звездата Кейти Пери излиза на 9 юни

Супер звездата на поп музиката Кейти Пери обяви в Twitter новия си албум и предстоящото си турне, обещавайки по-зрял и съзерцателен подход след взела почивката, последвала турнето с албума "Prism". 32-годишната певица каза, че "Witness" – първият й албум след мега хита на 2013 "Prism", ще се появи на пазара на 9 юни.

bnt avatar logo
от БГНЕС
10:07, 16.05.2017
Чете се за: 00:25 мин.
Още
Новият албум Witness на поп звездата Кейти Пери излиза на 9 юни

Пери каза също, че планира продължително турне, засега в Северна Америка, което ще започне на 7 септември в Кълъмбъс, щата Охайо. По план последният концерт от турнето ще е на 5 февруари във Ванкувър. Отделно, Пери ще участва и на фестивала в Гластънбъри, Англия идния месец. В Twitter Пери има 98 млн. последователи – най-много от всеки друг.


;;

Другата песен на Пери "Bon Appetit" е танцувална и е съвместна работа с хип-хоп триото от Атланта Migos. "Bon Appetit" стряска с неприкритата си сексуалност – в текста Пери и Migos пеят за достигането на оргазъм.

;

Пери вече пусна две песни от "Witness". В първата – "Chained to the Rhythm", има отгласи от диско ерата заедно с реге и участие на внука на Боб Марли – Скип Марли.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Една трета от французите подкрепят избора на Едуар Филип за премиер
Една трета от французите подкрепят избора на Едуар Филип за премиер
Арестуваха двама професори от пловдивски университет
Арестуваха двама професори от пловдивски университет