НОВИНИ

Александър Ненков, ГЕРБ: Оставката на Главчев е Пирова победа за опозицията

Оставката на Димитър Главчев не е кой знае какво, тя е част от политическия живот на една демократична държава. Когато е застрашен националният интерес, понякога трябва да сме готови на компромис със себе си. Това заяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков в студиото на "Още от деня" по повод оставката на председателя на Народното събрание.

bnt avatar logo
от БНТ
18:48, 17.11.2017
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
Александър Ненков: Това е Пирова победа за опозицията. Постъпката на г-н Главчев е неприсъща за хората, които му искаха оставката.

На България ѝ предстоят важни събития, другата седмица у нас пристига председателят на ЕП и съществуваше угрозата половината пленарна зала да е празна. Това ни плаши, дошли сме на власт и носим отговорност за нормалното функциониране на парламента, каза Ненков.

По думите му опозицията умишлено чака да внесе вота на недоверие когато България поеме председателството на Съвета на Европейския съюз.

Той се обърна към опозицията като каза, че с тази деструктивност няма да спечелят избори никога. Това не е начин на правене на политика, колегите от БСП не могат да го осъзнаят. Проблем за тях е, че държавата върви напред и по всякакъв начин се опитват да дестабилизират това. България може да определя дневния ред на Европа, каза още Александър Ненков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Преди месец съставили акт на водача на буса, катастрофирал край с. Микре
Преди месец съставили акт на водача на буса, катастрофирал край с. Микре
Липсата на работна ръка и слабата инфраструктура пречат на бизнеса в Русенско
Липсата на работна ръка и слабата инфраструктура пречат на бизнеса в Русенско