Звездното семейство Амал и Джордж Клуни вече e във Венеция, където са гости на 74-ия кинофестивал. Актьорът беше придружен от друга звезда - Джулиан Мур, която участва в поредния режисьорски филм на Клуни. Снощи публиката гледа премиерата на творба с участието на Итън Хоук.

© БТА / Ettore Ferrari / ANSA via AP

Итън Хоук влиза в надпреварата на венецианския кинофестивал с ролята на измъчван от угризения пастор, който става еко активист. 46-годишният американски актьор беше придружен от партньорката си във филма Аманда Сайфрид. Хоук играе свещеник, който е изпратил сина си на война в Ирак, където момчето умира.

Итън Хоук, актьор: За първи път играя свещеник. През целия си живот съм бил обграден от религия, затова съм наистина благодарен за ролята.

Режисьорът Пол Шрайдер сподели, че е получил строго калвинистко образование от баща си, който му забранил да ходи на кино до 18-ата му година. С голям интерес се чака предпремиерата на шестия режисьорски филм на Джордж Клуни, редовен участник на кинофестивала.

Клуни пристигна в Лидо с Джулиан Мур, която участва във филма, смесица от комедия и полицейско разследване. Другата звезда в него е дългогодишният приятел на Клуни Мат Деймън.