НОВИНИ

Анджелина Джоли разговаря с агенти на ФБР

Анджелина Джоли разговаря конфиденциално с агенти на ФБР за обстоятелствата около скандала през септември между Брад Пит и 15-годишния им син Мадокс на борда на самолета им, съобщи ТАСС. Двама агенти от ФБР са посетили актрисата в дома ѝ в Малибу и са разговаряли с нея и децата й повече от три часа, съобщи сайтът TMZ.

bnt avatar logo
от БТА
12:41, 20.10.2016
Чете се за: 00:41 мин.
По света
анджелина джоли разговаря агенти фбр

Те уточняват фактите и събират свидетелски показания, за да започнат разследване, като се интересуват по-специално какво се е случило в самолета след приземяването му в Минесота. ФБР определя сферата на юрисдикцията на властите на щата в делото.

За инцидента се разбра благодарение на един от членовете на екипажа, който тайно уведоми за случилото се полицията на Лос Анджелис. По данни на сайта TMZ Мадокс казал нещо, което извадило от равновесие Брад Пит. Актьорът се нахвърлил върху него и го ударил, въпреки че Анджелина Джоли успяла да застане между тях. Сътрудници на отдела за защита на децата са прегледали Мадокс и не са забелязали по тялото му следи от удари.

Мадокс обаче не желае да се среща с Брад Пит, съобщи Контактмюзик. Той е отказал да се види с баща си заедно с другите деца в събота. Тъй като е на 15 години, Мадокс вече има право сам да избере с кого да живее след развода.

Анджелина Джоли подаде документи за развод, като каза, че се притеснява за безопасността на децата си, но формално се позова на непреодолими различия. Двамата актьори живяха заедно 10 години, но брак сключиха чак през август 2014 г. Те имат шест деца, три от които са осиновени. Съдът присъди временно попечителство над децата на Анджелина Джоли.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Първите групи екстремисти започнаха да се изтеглят от Алепо
Първите групи екстремисти започнаха да се изтеглят от Алепо
3:0 в полза на Хилари Клинтън срещу Доналд Тръмп в последния дебат
3:0 в полза на Хилари Клинтън срещу Доналд Тръмп в последния дебат