НОВИНИ

Анджелина Джоли се съгласи да бъдат засекретени документите за развода

Анджелина Джоли се съгласи с искането на Брад Пит да бъдат засекретени документите за делото по развода им и попечителството над децата.

bnt avatar logo
от БТА
21:11, 04.01.2017
Чете се за: 00:30 мин.
По света
анджелина джоли съгласи бъдат засекретени документите развода

Актьорите се разделиха през септември миналата година и постигнаха съгласие за попечителство над шестте си деца през ноември. Малко след това станаха известни подробностите, че децата остават при майка си, а Брад Пит може само да ги посещава в присъствието на терапевт. През декември споразумението беше заверено от съдия и няколко дена по-късно Брад Пит поиска всички документи, свързани с делото, да бъдат засекретени, за да не се огласяват неща, които могат да навредят на децата.

Анджелина Джоли се е съгласила да не се разгласява и всяка бъдеща информация по делото. Брад Пит твърдеше, че адвокатите на Анджелина Джоли се опитват по всякакъв начин да го злепоставят и тя не взима присърце благополучието на трите им момчета и трите им момичета. Актьорът беше оправдан от ФБР и от Службата за защита на децата в Лос Анджелис по обвинението за проявено насилие спрямо сина им Мадокс по време на полет от Париж до Лос Анджелис, станало причина за развода.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тим Бароу ще е новият посланик на Великобритания в ЕС
Тим Бароу ще е новият посланик на Великобритания в ЕС
Язовир Батак замръзна
Язовир Батак замръзна