НОВИНИ

Ангел Ангелов: До този момент, като държавен служител никога не съм уволняван

За "По света и у нас" Ангел Ангелов заяви, че до този момент, като държавен служител никога не е уволняван и винаги е получавал най-високи оценки за качеството на работата си. Той каза, че няма отношение към записи, приема като клевета изказванията на Банов и Рашидов и ще заведе дела за набеждаване и клевета.

Айше Сали
от Айше Сали
17:57, 30.01.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас
ангел ангелов момент държавен служител никога съм уволняван
Ангел Ангелов: Заявявам, че до този момент, като държавен служител никога не съм уволняван. Получавал съм най-високи оценки за качеството на моята работа, което е обективно проверимо във всяко министерство или агенция, в която съм бил служител. Нямам отношение към записи, и изказванията на г-н Банов и г-н Рашидов приемам като клевета, каквато са те явно, за което съм предприел мерки за завеждане на дела за набеждаване и клевета.

Предвид започналата прокурорска проверка бих дал само показания пред съответния прокурор, ако бъда поканен в качеството на свидетел. Единственото, което мога да кажа е, че на записа разпознавам автентичния глас на г-н Банов, мисълта му тече ясно и последователно и за фактите, които той предлага да се променят, да се изменят служебни документи, данни със сигурност може да се открият в докладите на АДФИ. Дали и кого са дали на съд от Министерство на културата не мога да знам, защото отдавна съм напуснал Министерство на културата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Йончева извади запис срещу Банов, обвинението влезе в Министерство на културата
Йончева извади запис срещу Банов, обвинението влезе в Министерство на културата
Със или без сделка за Брекзит: Условията за българите на Острова остават същите
Със или без сделка за Брекзит: Условията за българите на Острова остават същите