НОВИНИ

​Ангел Джамбазки: Не е реалистично да очакваме ГЕРБ да приеме цялата ни програма

Не е реалистично да очакваме, че ГЕРБ ще приеме цялата ни програма, няма такава логика иначе не бихме се явявали на избори с различни такива, каза евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.Постигнахме обединение и съгласие около важни теми, предстоят и други много важни неща, които ще са част от нашата програма, добави той.

bnt avatar logo
от БНТ
19:12, 18.04.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Предстоят истинските прговори с ГЕРБ, а именно тези по съставяне на Министерския съвет.

Ангел Джамбазки, евродепутат и зам.-председател на ВМРО: Имаме напредък в преговорите за повишаване на доходите, което беше акцент в програмата ни. Друго много важно за нас, особено в политическото ни поведение, е сигурността - промените в Наказателно-процесуалния и Наказателния кодекс, свързани с битовата и етническата престъпност. В момента изчистваме задълженията на всеки един от народните представители и групите, които ще работят по отделните законопроекти.

Не искаме да говорим за квота, а за политика, когато става дума за министерски кресла, става дума за частите от програмата, които можем да осъществим, каза Джамбазки.

Жизнено важно е да бъдат увеличени пенсиите, постепенно, но не може да се живее със 160 лева. Демографският въпрос е свързан с пенсионната система и касае всички, коментира заместник-председателят на ВМРО.

Вижте целия разговор във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Предполагаемият организатор на атаката в Санкт Петербург остава в ареста
Предполагаемият организатор на атаката в Санкт Петербург остава в ареста
Ученици от Математическата гимназия в Русе представят „Огледалото на Алиса
Ученици от Математическата гимназия в Русе представят „Огледалото на Алиса"