НОВИНИ

Ангел Джамбазки: Вмешателството на Ердоган на Балканския полуостров ще се засили

Традиционните партии не изразяват надеждите на френските граждани. Това е наказание за политиката на лозунгите и клишетата. Изборите във Франция показват сериозната нужда за промяна на начина, по който работи Европейският съюз. Не може да бъде заглушаван този глас. Това заяви евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки в студиото на "Денят започва".

bnt avatar logo
от БНТ
07:21, 24.04.2017
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

Ще се засили вмешателството на Ердоган на Балканския полуостров. Превръщането на Турция във възродена форма на Османската империя е опасно за Балканския полуостров и България, каза още Джамбазки

Има дълбок провал на политиката за интеграция в Европа, ако се водим от резултатите от турския референдум - турците в Западна Европа подкрепиха референдума на Ердоган.

Според Джамбазки с председателството на Съвета на Европейския съюз, България може да навакса 10-годишно изоставане в отстояването на позициите си на европейско ниво. България може да настоява заедно с Румъния да управлява Европейската агенция по лекарствата, като българският офис може да бъде ситуиран например в Плевен, където има Медицински университет и подготвени кадри, каза Джамбазки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
САЩ и Япония ще поддържат постоянен контакт във връзка със Северна Корея
САЩ и Япония ще поддържат постоянен контакт във връзка със Северна Корея
Отварят за посетители музея на открито Малтепе
Отварят за посетители музея на открито "Малтепе"