Антикорупционната комисия в Народното събрание отложи решението си за председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев. В отсъствието на представители на БСП, членовете на комисията отложиха решението си по искането на социалистите предсрочно от постовете им да бъдат освободени председателят на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев и заместникът му Антон Славчев, съобщи БНР.

Според изказалите се депутати не е редно преди да приключи специалната прокурорска проверка по аферата "Апартаментгейт" народните представители да се произнасят по съществото на искането.

Затова ще бъде изпратено писмо до главния прокурор, когато приключат проверките, той да ги запознае с резултатите от тях. Тогава ще бъде поставено на повторно обсъждане искането на социалистите, като председателят на комисията Борис Ячев изрази надежда, че вносителите от БСП ще присъстват лично.

Инспектори с първи оглед на терасата на Пламен Георгиев

Инспектори с първи оглед на терасата на Пламен Георгиев

Първи оглед на терасата на председателя на Комисията за противодействие на корупцията Пламен Георгиев са направили служители на район Слатина. Районни...