НОВИНИ

​Антикорупционният орган е дал информация и за други изнудвани лица от Иванчева

Антикорупционният орган е предоставил на прокуратурата информация и за други изнудвани лица по случая с кмета на столичния район Младост Десислава Иванчева. Това каза пред журналисти в парламента шефът на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество Пламен Георгиев. Той обаче отказа да даде повече информация по случая, за да не попадне под ударите на закона. Според него при ареста на Иванчева законът е стриктно спазен. Ето още от думите му:

bnt avatar logo
от Н.Василева, Е.Димитрова
11:10, 26.04.2018
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
Пламен Георгиев, председател на КПКОНПИ: Ние каквото сме могли сме дали, дали сме информация за други лица, които са били изнудвани. Оттук нататък как ще оценят доказателствата вече си е работа на прокуратурата и какви обвинения ще повдигат. Ние сме дали каквото имаме, дали сме допълнително доказателства.

- От какъв характер?

Пламен Георгиев: Същият. Лица, които... не искам нищо повече да коментирам по случая, работа на прокуратурата е, все пак днес и мярка за неотклонение ще се гледа, така че... но доколкото знам доказателствата даже са попълнени към момента на тази мярка, мисля, че някои от експертизите вече са готови.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Регионалната библиотека във Варна въвежда електронни читателски карти
Регионалната библиотека във Варна въвежда електронни читателски карти
Клон падна и удари жена в Русе, от общината проверяват дърветата
Клон падна и удари жена в Русе, от общината проверяват дърветата