За БСП няма проблем със самите изтребители. Ние сме против начина, по който беше направена процедурата. Това заяви в "Още от деня" Антон Кутев от БСП.

По думите му дебатът по темата в пленарната зала е бил пряка атака срещу президента. За хората е важно за какво се плаща, ако процедурите бяха светли, нямаше да има проблем, каза Кутев.

По темата "магистрали" Кутев заяви, че заделените от правителството 1 млрд. и 300 млн. лв. за "Хемус" ще бъдат разпределени без процедури. Нарочно се сваля приходната част на бюджета, за да може по този начин да се разпределят суми, коментира Кутев и допълни, че това се прави от години.

БСП и транспортният министър в спор за летище „София“

БСП и транспортният министър в спор за летище „София“

БСП са изпратили сигнал до Европейската комисия за концесията на летище София. Според тях в условията за отдаване на концесия има намеса на държавата...

Депутатът от левицата каза още, че с промени в конституцията насилието над жени няма да спре. Усилията трябва да бъдат като цялостно законодателство, кампании и личен пример, призова Кутев.

За него Сергей Станишев задължително трябва да участва в листата за европейските избори. Странно, според Кутев, ще бъде лидерът на ПЕС да не бъде водач на листата на БСП.