НОВИНИ

АПИ: Най-критичните зони в момента са в Добрич, Силистра и Русe

Най-критичните зони в момента са в Добрич, Силистра и Русе. Това каза на брифинг във връзка с усложнената зимна обстановка инж. Дончо Атанасов, председател на УС на Агенция "Пътна инфраструктура". Най-важното нещо и най-главната цел е да няма бедстващи хора. За всеобща радост нямаме бедстващи хора, нямаме пострадали, обяви той.

bnt avatar logo
от БНТ
08:13, 27.02.2018
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Продължават снеговалежите в почти цялата страна, температурите варират между минус 5 и минус 15 градуса. С денонощните усилия на междуведомствения щаб и пътнопочистващите фирми нещата започват постепенно да се нормализират, коментира Атанасов.

Продължава големия снеговалеж в областите Смолян и Кърджали - там остават ограниченията за вериги, допълни той. Остават много тежки условията в Добрич - пет ротора в момента пробиват към Кардам, към Дуранкулак, за да може тези главни направления в Добричка област да бъдат отворени.

От 7 часа АМ Тракия в участъка Карнобат - Бургас вече е в нормална експлоатация. Автомагистралите Хемус, Тракия, Струма, Марица няма ограничения за тежкотоварно движение и започва нормален трафик на тежкотоварнотодвижение.

27 са тежките пътни инциденти за денонощието с 34 ранени, стана ясно още по време на брифинга.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отворен е граничният пункт Кулата - Промахон
Отворен е граничният пункт "Кулата - Промахон"
Затворени са всички изходи на Русе, освен пътят за София
Затворени са всички изходи на Русе, освен пътят за София