НОВИНИ

Арести при операция на БОП във Велико Търново

По неофициална информация на "По света и у нас" арестите са във връзка със стрелбата в центъра на града късно снощи.

арести операция боп велико търново
bnt avatar logo
от БНТ
09:35, 13.02.2016
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

При специализирана операция от служители на Дирекцията за борба с организираната престъпност са задържани няколко души във Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в областния град. По информация на "По света и у нас" арестите са във връзка със стрелбата в града късно снощи.

Арестите са извършени в района на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов". По време на операцията районът на болницата е бил отцепен, но не е имало стрелба, уточниха от пресцентъра на полицията.

Вчера късно вечерта кореспондентът на БНТ във Велико Търново Зорница Илиева съобщи за стрелба до болницата, която се намира в центъра на града. По първоначална информация криминално проявеният Айдън Юсеинов е стрелял по полицаи, които са провеждали специализирана акция срещу него. Няма ранени и пострадали, полицията е задържала Айдън.

Това е вторият случай в последния месец, в който е намесен криминално проявеният мъж. Само преди дни, на 19 януари, след подаване на сигнал на телефон 112, екипи намират двама простреляни криминално проявени мъже - 45-годишният Айдън Юсеинов и 32-годишният Карамфил. Мъжете тогава са настанени с огнестрелни рани във Великотърновската болница, като единият по-късно е транспортиран по спешност в столична клиника.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Опозиционни групи в Сирия ще продължат сраженията
Опозиционни групи в Сирия ще продължат сраженията
Жълт код заради силен вятър в 8 области на Източна България
Жълт код заради силен вятър в 8 области на Източна България