НОВИНИ

Арестуваха 3-ма души при акция "наркотици" във Велико Търново

Среднощен екшън свъв Велико Търново. По данни на полицията става дума за специализирана акция на сектор „БОП" и МВР- Велико Търново по линия „наркотици". Арестувани са трима души и са извършени обиски. Въпреки че засега от полицията категорично отричат, жители на квартала твърдят, че около 22:30 в района е имало престрелка. С подробностите Зорница Илиева от Велико Търново.

bnt avatar logo
от Зорница Илиева
12:13, 13.02.2016
6153
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Кореспондентът на "По света и у нас" Зорница Илиева твърди, че към 21.00 часа снощи се е състоял полицейски екшън на една от улиците в широкия център на Велико Търново, гъсто населена с жилищни блокове. По думите й версиите са ситуацията са две.

Официалната версия на полицията е, че престрелка не е имало, а само полицейска акция, свързана с борбата с наркотиците. От там потвърдиха, че акцията е била за задържане на небезизвестния на гражданите в града и най-вече на полицията Айдън Юсеинов, по прякор Анди. Той стои в центъра и на друга криминална проява от изминалия месец.

Въпреки, че полицията отрече да има престрелка, хората от квартала потвърдиха пред камерата на "По света и у нас", че са чули поредица от изстрели, някои доста силни, други приглушени.

Районът беше отцепен, полицаи с кучета извършваха проверки, твърди кореспондентът ни Зорница Илиева. По думите й Айдън, който живее на втория етаж в един от блоковете, е изведен от полицаите пред очите на репортерите. Джипът му също е бил обискиран.

Преди няколко седмици Айдън отново участва в престрелка, но тогава се гърмя с негови бивши приятели от криминалния контингент. Снощната престрелка, по непотвърдена информация, е била между него и спецполицаите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хенд Мейд Фест за Свети Валентин в НДК
"Хенд Мейд Фест" за Свети Валентин в НДК
Почина Трифон Иванов
Почина Трифон Иванов