Полицията задържа мъжа, който снощи застреля свой съсед в село Лесново. Това съобщи пред БНР главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов. При акцията няма пострадали служители.

Рано тази сутрин полицаите, които са били в близост до къщата на извършителя на убийството и служители на Специализирания отряд за борба с тероризма са арестували мъжа. 60-годишният извършител от снощи беше в дома си, след като застреля свой съселянин заради обвинения за откраднато колело. Инцидентът е станал на централната улица в Лесново.

Арестуваният не е криминално проявен. В МВР няма и данни той да е имал регистриран на свое име оръжие. Най-вероятно е стрелял с преправен газов пистолет, обясниха криминалисти.

Съседи на арестувания мъж обясниха, че той се е държал агресивно и преди време. От МВР отрекоха информацията извършителят да е психично болен. Преди време той имал саморазправа със служители на ЧЕЗ, дошли на проверка.

Работата по случая продължава.

Жестокото убийство в Лесново - заради открадното колело?

Жестокото убийство в Лесново - заради открадното колело?

Откраднато колело е вероятната причина за жестокото убийство в село Лесново тази вечер, научи „По света и у нас“ от неофициални източници. Инцидентъ...