НОВИНИ

Армин ван Бюрен идва отново в София

Холандският диджей Армин ван Бюрен идва отново в България, този път със зрелищното си шоу "Armin Only Embrace" на 17 септември в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите.

bnt avatar logo
от БТА
11:42, 29.02.2016
Чете се за: 00:47 мин.
Още
армин ван бюрен идва отново софия

Музикантът вече обяви първите дати от предстоящото си световно турне. Освен премиерата в Амстердам през май, шоуто ще посети и Гданск, Дубай, Мелбърн, Сидни, Марбеля, Минск, Мексико и София. Преди две години диджеят гостува с шоуто си "Armin Only Intense", което бе напълно разпродадено и промени изцяло представите на родната публика за концертите и партитата. В него се съчетават изпълненията на акробати, музикални групи, солови артисти и един най-добрите диджеи в света.

Очакванията са представлението на 17 септември да е още по-цветно и зрелищно, с голяма продукция, която вече се подготвя. Екипът, разработил шоуто "Embrace", стои и зад продукциите на "Muse" и AC/DC от последните им турнета, както и зад проектите на "Цирк дю Солей". Сцената е толкова голяма, че ще заема почти половината от терена в залата, което ограничава капацитета и броя на билетите, които ще бъдат пуснати в продажба. За първи път у нас за подобно шоу ще се предлагат и запазени места в седящите сектори в "Арена Армеец".

Освен Армин ван Бюрен в шестчасовото шоу ще участват и популярната инди рок група Kensington, както и Betsy Larkin, Mr. Probz, Angel Taylor, Eric Vloeimans и Cimo Frankel, познати от последния албум на Армин, носещ едноименното заглавие "Embrace". Билетите за шоуто на 17 септември ще бъдат в продажба от 7 март с първоначални цени от 60 лв. за правостоящи и 80 лв. за секторите със седящи места. ВИП-билетите са с цена от 120 лева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Първите български зеленчуци вече са на пазара
Първите български зеленчуци вече са на пазара
Задържаха шофьора, блъснал две жени на пешеходна пътека
Задържаха шофьора, блъснал две жени на пешеходна пътека