Две американски комедии ни очакват в Театър „София”. „Олд Сейбрук“ от Уди Алън и „Последният страстен любовник“ от Нийл Саймън ще ни забавляват с куриозните преживявания на влюбени ексцентрици, попаднали в комични и абсурдни ситуации.

Утре хитовият спектакъл на Театър 199 „Чамкория“ гостува в Театър „Азарян“. Моноспектакълът на Захари Бахаров, режисиран от Явор Гърдев се превърна в театрално събитие за родната сцена. Едноименният роман „Чамкория” на Милен Русков дава драматургичната основа. Смях и мъка се надпреварват с пъстрия бай Славе, който има мнение и за въртенето на Земята.

„Наблюдателите” излизат утре вечер в Народния театър. Млад съдия се подписва върху акт за регистрация на съмнително акционерно дружество. Малко след като подписва документа, който ще отвори възможност за безнаказаното изсичане на шест хиляди декара гора, съдията внезапно умира. В отвъдното се събират няколко български национални герои, за да търсят сметка на новопредставилия се. Попаднал в положение да бъде съден и да отговаря за земните си деяния, съдията преминава в настъпление, призовава авторитетни свидетели и с тяхна помощ започва сам да съди съдниците си.

Група „Метеор” представя „Пиеса за нас” в петък в Дома на киното. Един спектакъл за живота, театъра, радостта, отчаянието и общото усещане. И това, което ни липсва.