НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Да пееш на сцената с Енрике Иглесиас

В понеделник пак яхваме музикалната вълна, защото тази седмица ще върви по ноти. "Бродуей ще полудей" - едноименният спектакъл на трио "Тенорите" ще гостува във Военния клуб в Пловдив утре и в сряда.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:04, 05.11.2018
Чете се за: 00:56 мин.
Още

Едва ли си мислите, че изведнъж може да попаднете на сцената в "Арена Армеец" и да пеете заедно с Енрике Иглесиас. Звучи нереално, но утре един късметлия ще влезе в тази роля. Енрике обяви, че който изработи най-красивия и оригинален плакат и го подкрепи с подобаващи възгласи, ще бъде поканен от него на сцената. И може и да си попеят заедно. А за останалите фенове остава удоволствието от "All The Hits Live" - един от най-бързо разпродаваните шоу спектакли в Европа.

В сряда група "Аутентик" ще ни изненада със съчетание на автентичен български фолклор с джаз, фънк и груув, както и с келтски, ирландски и финландски мелодии.

Райна Василева и Живко Василев имат амбиция да съберат световната музака на едно място, по повод петата годишнина от първия си общ запис. Мястото е "София лайв клуб". Концертът "Фолклор на кръстопът" ще направи околосветско пътешествие с крилете на музиката. Голяма част от песните се раждат по време на турнетата, а някои сега ще прозвучат за първи път пред публика.

"Пер е хитрецът, който накрая надхитрява самия себе си, тъй като не познава съкровената си същност" - "Щастливецът Пер" вече и на български. За първи път у нас излиза книга на нобелиста Хенрик Понтопидан. Историята на датския писател щурмува и "Оскар"-ите с филмовата версия на Биле Аугуст, който има награден опит с "Къщата на духовете". В центъра на сюжета е амбициозният Петер - бунтарят, който иска да поеме различен път от пасторското семейство, в което е израсъл. Пер мечтае да изгради система от канали, която да използва могъществото на природните стихии в полза на Дания. И още смели планове, за да се превърне в национален герой, независимо по какъв начин.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Модерно здравеопазване: Лекари дават видеоконсултации за пациенти от селата
Модерно здравеопазване: Лекари дават видеоконсултации за пациенти от селата
Финансовите министри от ЕС обсъждат активизиране на сътрудничеството с Иран
Финансовите министри от ЕС обсъждат активизиране на сътрудничеството с Иран