НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: На кино от петък

Нов български филм на хоризонта. "Опърничавите" на Георги Костов поглежда към любовта, но от различен ъгъл. Една случайна среща се превръща в борба за надмощие и премерване на сили - между мъж и жена, между различни характери и поколения. И тази устременост към победа, ще превърне съревнованието в изпепеляваща любов. Ще я видим през образите на Анастасия Левордашка и Симеон Лютаков.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:58, 17.05.2019
Чете се за: 00:38 мин.
Още

Още един разказ за любовта идва от романа

''Слънцето също е звезда''

Отличникът в класацията на New York Times получава куп отличия и интереса на читателите. Сега ще го видим и на екрана.

''Слънцето също е звезда'' е съвременна приказка за любовта, която се опитва да преодолее всички препятствия. И поставя въпроса дали съдбата или произволните събития във Вселената са тези, които определят живота ни. Романтичният колежанин Даниел Бай и родената в Ямайка прагматична Наташа Кингсли се срещат случайно и мигновено са привлечени един от друг. Но едва ли има по-неподходящ момент да прехвърчат искрите на любовта, защото остават броени часове от последния ден на Наташа в САЩ.

 Ето го и "Джон Уик" - номер 3 

Проблемите и препятствията са още по-големи, но с тях идва и заплетеното киноприключение.

Героят на Киану Рийвс е нарушил основно правило - убийство на територията на хотел „Континентал“. При това негова жертва е един от големите играчи и затова по петите на Уик са най-жестоките наемни убийци. За главата му е обявена награда от 14 милиона долара. Един час гратисен период преди изключването му трябва да даде шанса за оправяне на бъркотията.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха 30 тона нелегален тютюн за наргилета
Задържаха 30 тона нелегален тютюн за наргилета
А минарето в Охрид продължава да расте
А минарето в Охрид продължава да расте