НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Къмбърбач с Брекзит предизвикателство

Какво ще ни донесат Холмс и Уотсън? Със сигурност една по-различна история за разплитане, с много усмивки.

bnt avatar logo
от БНТ
09:12, 04.01.2019
Чете се за: 00:50 мин.
Още

Детективските им способности няма да са толкова големи, за сметка на забавната част, заложена от Итън Коен, а той си го може. Шерлок Холмс и доктор Уотсън ще трябва да опазят не кого да е, а кралицата на Великобритания. Уил Феръл и Джон Райли влизат в нестандартните образи на прочутата разследваща двойка, изправени срещу професор Мориарти или Рейф Файнс. И Хю Лори се намесва, така че очакванията са големи.

А любимият ни Холмс в поредицата на Би Би Си - Бенедикт Къмбърбач изгрява в нова ТВ история - този път за Брекзит. Нашумелият актьор влиза в образа на Доминик Къмингс.

Къмингс е ръководител на кампанията за излизане от Евросъюза, преди референдума от 2016-та. А Къмбърбач е твърдо за оставане в евросемейството и призоваваше сънародниците си да гласуват срещу Брекзит. "Приех предизвикателството да се превъплътя в някого, който е много по-различен от мен в много отношения. Беше ми интересно да погледна на света през неговите очи", казва актьорът, когото ще видим в „Брекзит - нецивилизованата война”.

Шест дни от живота на брилянтния ироничен писател Сергей Довлатов се събират в премиерния филм на Алексей Герман - младши. Обмисля го цели 15 години и ето, че вече е факт.

Шест дни от живота на Довлатов, който излиза далеч извън тесните граници на Съветска Русия през 70-те години. В борбата да запази собствения си талант и почтеност ще избере емигрантския живот в Ню Йорк, като започва всичко от начало. За Довлатов режисьорът казва - Той е суперзвезда на руската литература. Той е по-голям от живота, изтънчен и невероятно талантлив; жалко е, че вече не произвеждаме такива хора.“

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Британските деца консумират твърде много захар
Британските деца консумират твърде много захар
Над 160 снегорина чистят София
Над 160 снегорина чистят София