Как звучи прокарване на парното през 70-те или мелодията на филма „Топло”, „101 далматинци”, „Сексът и градът” - изобщо „Живот като на кино”. Поканата идва от Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет. На 11 май в „София лайф клуб” е второто издание на кино-музикалната програма.

Комедия, драма или трилър - Милица Гладника ще ни преведе с размах през всякакви ситуации, в компанията на музикантите от Михаил Йосифов секстет и специалното участие на Васил Спасов. Истории и герои от игрални и анимационни филми са на музикалната линия.

В събота Емил Анчев и група „Конкурент” излизат със специално концептуално unplugged шоу. Мястото е клуб „Мюзик джем”.

Какво е подготвил доктор Милен Врабевски за музикалната сцена? Intelligent Music Project&Vrabevski super band представят най-новия си албум. Премиерата на Sorcery Inside е в неделя, в „София лайф клуб”. 12-те нови композиции на д-р Милен Врабевски ще прозвучат в изпълнение на Стоян Янкулов, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

На 13 май пианистът Армен Левон Манасарян представя „Музиката на Армения” в зала „България”. Концертът е част от програмата „Музиката на Европа”.