НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: да посрещнем лятото с музика

Да се заредим с музикален заряд от сцената.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:40, 20.06.2019
Чете се за: 00:42 мин.
Още


Романтичният XX век, представя Софийската филхармония, под диригентството на маестро Найден Тодоров. Солист е цигуларката Яна Дешкова - концертмайстор на Симфоничния оркестър в Олбор, Дания. Нашумелият сръбски цигулар Неманя Радулович и ансамбъл DOUBLE SENS ще докоснат сърцата ви с любима класика и балкански ритми. Концертът „Огнени струни” е на 23 юни в НДК.„Това си ти” - ето го новият клип на едноименната песен на Дани Милев.

Историята на Един мъж и Една жена - позната, преживяна или изненадваща - с музиката на Дани Милев и стиховете на Катерина Бакларова. В ролите ще сложат и част от себе си Диляна Попова и Асен Блатечки, под режисурата на Борис Радев. „Това си ти” - една красива музикална история.

В петък и събота в Благоевград ще бъде на френскомузикална вълна. Интересни участници и сетлистове се задават на Франкофоли.

Brass against пристигат с нов вокал - уникалната Лиза Колби, определяна като кралица на рокендрола.

В събота Brass against позната с кавърите си на легендарните Rage Against the Machine, се завръща у нас. На сцената в Терминал 1. Към тях ще се присъедини и Лиза Колби - Нюйоркската формация, която не се страхува да експериментира, ще изпълни най-емблематичните парчета на Tool, Audioslave, Black Sabbath и много други под звуците на китара, саксофон, барабани, тромпет и туба.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зелена светлина: Пясъчният творец
"Зелена светлина": Пясъчният творец
Отвъд границите: Никола Пиперков: История на изкуствата – пътуване в миналото
"Отвъд границите": Никола Пиперков: История на изкуствата – пътуване в миналото