"Наблюдателите (Хипотеза за отвъдното)" излиза за първи път на сцена. Тази вечер може да се потопите в действието в Народния театър с новата пиеса на Константин Илиев, под режисурата на Явор Гърдев.

Млад съдия се подписва върху акт за регистрация на съмнително акционерно дружество. Този факт остава скрит за обществото, но пък успява да разтърси отвъдното.

Малко след като подписва документа, който ще отвори възможност за безнаказаното изсичане на шест хиляди декара гора, съдията внезапно умира.

В отвъдното се събират няколко български национални герои, за да търсят сметка на новопредставилия се. Попаднал в положение да бъде съден и да отговаря за земните си деяния, съдията преминава в настъпление, призовава авторитетни свидетели и с тяхна помощ започва сам да съди съдниците си.

"Нов театър" НДК е домакин на фестивала на новата българска драматургия. Утре Доротея Тончева представя моноспектакъла "Цигуларката на Бога" от Стефан Цанев.

В събота е време за "Вечеря с приятели" може и в буквалния смисъл, но в "Сълза и смях" ви очаква театрална версия. Ивайло Христов режисира историята на две приятелски семейства, с образите на Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кристина Янева.

Абсолвентите от класа на професор Атанас Атанасов в НАТФИЗ избраха "Ние духовата музика" с благородна идея.

Младите актьори ще играят спектакъла в подкрепа на Ивайло Карабанчев в борбата с мускулната дистрофия.

След всяко представление кутия за дарения ще обикаля публиката на "Ние, духовата музика". На 29-ти януари ще играят в салона на Театър НАТФИЗ. Да ги подкрепим!