НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: покани за концерти

"Но моите стъпки стоят по пясъка и чувам още море под себе си"... Да, така пееше Тодор Колев. Любими песни на големия актьор ще напомни концерт-спектакълът "Фалшив герой", тази вечер в НДК. С нови аранжименти, в изпълнение на Русенската филхармония, бенда на Мишо Йосифов и Ангел Заберски и любими певци.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:43, 11.10.2018
Чете се за: 00:42 мин.
Още

В памет на Пако де Лусия е концертът в "София Лайв клуб", на двама от най-изявените музиканти от неговия последен септет - Антонио Серано и Антонио Санчес. В програмата, част от Оле фестивала, включват емблематични теми на гениалния китарист и авторски песни, вдъхновени от него.

Поетична покана отправя Das Weltschmerz Duett.

"Така... есента дойде. Листата капят методично, неумолимо и необратимо. Тежка, зле прикрита начумереност заема мястото на изстраданите летни усмивки." Така започва поканата от Das Weltschmerz Duett или Веселин Веселинов-Еко и Милен Кукошаров, които тази вечер се завръщат на софийска сцена, в Tea House.

В Събота ПИФ ни канят на пясъчно-акустичен концерт.

Сцената, с форма на сал, ще бъде разположена в средата на Микстейп. "Ще ви поднесем ново акустично шоу, а вие ще бъдете океана, в който ще плаваме" - казват музикантите. Подготвили са напълно обновени версии на „Приказка“, “Огън”, „Вали“, „Седем“, „Цялото небе“ и още любими парчета, аранжирани за акомпанимент с акордеон, тромпет, цигулка и чело. На голяма светеща стъклена маса, режисьорът и художник Мария Банова ще рисува с пясък в синхрон с музиката, Има и дрес код: сини блузи, сини ризи, сини шапки, синьо...като морето.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Наводнения в Сардиния - мост рухна заради порой
Наводнения в Сардиния - мост рухна заради порой
Омбудсманът отиде при протестиращите майки пред МС
Омбудсманът отиде при протестиращите майки пред МС