НОВИНИ

"Арт посоки" с Галя Крайчовска - предизвикателства на големия екран

В днешното издание на рубриката "Арт посоки" с Галя Крайчовска ще видите какви филми може да гледате тази седмица.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:50, 21.09.2018
Чете се за: 00:54 мин.
Още

И нека филмовото предизвикателство да започне сега. Десетминутни киноистории ще разкриват красотата на град Добрич. Общината и CastFolio организират филмов маратон „Красив Добрич”. От днес до неделя трябва да се заснемат филмчетата, а на церемонията на 23-ти жури ще обяви победителите на първите три места. Една от наградите е участие в Берлинале, което е рядък шанс за изкушените от правене на кино.

„Слънцето в нас” - една киноистория на Клер Дени, вдъхновена от книгата на Ролан Барт „Фрагменти на любовния дискурс”.

“Каква стилна наслада е този филм. Оставя ви да се чувствате по-секси и по-умни.” - пише "Гардиан". Магнетичната Жулиет Бинош е начело на звездния екип, в компанията на Ксавие Бовоа, Сандрин Дюма, Валерия Бруни Тедески и Жерар Депардийо като екстрасенс. Когато имаш всичко, но не съвсем. Когато професионалните успехи и преминаването през различни връзки не могат да запълнят липсата. И се питаш - в крайна сметка истинската любов съществува ли?

Седмица на скандинавското кино ви очаква в Дома на киното. Финалът, на 3 октомври ще сложи шведската комедия „Пълна бъркотия”.

Безумно смешен и завладяващ, любимият ми актьор и герой, а сигурно и ваш - „Джони Инглиш избухва отново”. Точно с това заглавие ни примамва третата част от поредицата за агента по неволя с Роуън Аткинсън. Ще си партнира с Олга Куриленко, Бен Милър, Ема Томпсън, Джейк Лейси. Новото приключение започва, когато кибератака разкрива самоличността на всички британски агенти под прикритие и последната надежда на тайните служби на Нейно Величество примигващият Джони Инглиш. Предизвикателствата не могат да му се опрат - смело ще се справи с откриване на Инстаграм профил и други технологични оръжия. Джони избухва, а ние с него.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Новият вътрешен министър Младен Маринов се срещна със синдикатите в МВР
Новият вътрешен министър Младен Маринов се срещна със синдикатите в МВР
Тереза Мей в безизходица след срещата на върха на ЕС в Залцбург
Тереза Мей в безизходица след срещата на върха на ЕС в Залцбург