Ще пътуваме на вълните на музиката от минало към настояще. С ETNOTIX и BULGARA, в София Лайв Клуб, още тази вечер. Световни поп и рок хитове ще прозвучат на 4 гъдулки. Магически елементи от родния фолклор си партнират с рок, джаз и новия ритъм.

"Най-доброто от Андрю Лойд Уебър” идва още тази вечер в НДК.

„Котките”, „Фантомът на операта”, „Евита” и „Исус Христос Суперзвезда”. Хитовите мюзикъли на сър Уебър се събират на една сцена, под диригентската палка на Себастиан де Доменико. За първи път ще видим отличниците на тези музикални истории - англичанинът Джон Патридж, Ингве Ромдал от Норвегия, Шарлоте Хайнке и Саша Кребс - Германия, италианката Беатрикс Райтерер и нашето момиче Люси Дяковска. Програмата се представя предпремиерно, а догодина потегля официално на стария континент.

За да закрият столичния клубен сезон Контрол и Ревю се събират в клуб "Микстейп 5". Групите ще извадят от музикалната кутия най новите си песни и очакваните от феновете хитове. На финала има изненада - общо парче. А в летните месеци ще ги следим в морски и други дестинации.

В събота и неделя в Античния театър в Пловдив ще има много специално музикално събитие.

Немските метъл пионери ACCEPT отново излизат пред любимата си публика. Този път се съюзяват със симфониците от Пловдивската опера. Заедно ще представят хитове на ACCEPT в симфоничен аранжимент, както и подбрани класически симфонии, изпълнени в рок аранжимент. Фрагменти от Лебедово езеро и 40-та симфония на Моцарт ще си правят компания с неостаряващите рок химни Metal Heart, Princess Of The Down, Balls To The Wall, Fast As A Shark и много други.