Ако се чудите “Кой прибира сутрин звездите” още тази вечер може да получите отговор. Димо Стоянов влиза в актьорското си амплоа в театър „Азарян”. Сцената ще се превърне в репетиционна на група ПИФ - с монолози, музика, намесата на Китодар Тодоров.

Утре може да се потопите в пиесата за приятелството, трудностите по житейския път и вечното любопитство към света. С историята на група студенти - всеки със своята индивидуалност, но и общи мисли и страхове за бъдещето и смисъла на живота. Авторът Майкъл Уелър познаваме с блестящите сценарии за филми като „Коса” и „Рагтайм”, за който има Оскар номинация. Преводът на пиесата и режисурата са на Мартин Киселов, който и преди е работил върху този вечно актуален и докосващ текст.

„Ах, Тамара” - спектакъл на театър Кърджали, гостува в Театъра на армията на 1 март - с история за голямата любов, в която минало и настояще се преплитат, вълшебството среща реалността. Преди много години, двама влюбени от различни религии изписват любовта си във вълните на езерото Ван.

Две истории, два свята се събират в „Скачай”, на сцената на театър „София”. Тази вечер може да скочите в тях.

Историята на Здрава Каменова режисира Калин Ангелов. 18-годишно момче се оказва пред вратата на един доста различен живот. Какво ще приеме, какво ще отхвърли или промени в компанията на свои връстници. Някои са стъпили здраво на земята, други гледат с усмивка, има и романтици, пресметливи, неуморни. Важното е да скочиш в дълбокото и да вземеш своето.