В Народния театър вече репетират пиеса на Петр Зеленка. Актьорът Валентин Ганев се заема с постановката на "Теремин", заедно с режисьора Николай Гундеров. Премиерата се очаква в края на май. Зеленка пожела на екипа "на добър час" и им изпрати действащ ретро модел на музикалния инструмент Тереминвокс, участвал съвсем до скоро в звездното чешко представление.

Златните усмивки, които ни радват от сцената трябва да бъдат възнаградени. За това се грижи Златен Кукерикон. На 7 април възобновената традиция на Сатиричния театър ще ни срещне с отличниците. Царицата на комедията, неповторимата Татяна Лолова е удостоена "Златен Кукерикон" за цялостен принос.

В неделя на сцената на Театъра на армията гостува „Казимир и Каролине”, спектакъл на Русенския театър, с режисьор Крис Шарков. Бурна или притихнала, тъжна или вдъхновяваща, любовта обагря целия панаир на живота в пиесата, воден от стремителната жажда да се отблъснеш от дъното.

А тази вечер в театър „София” е 100 -то представление на „Парижката Света Богородица.” Юбилейната среща с публиката ще бъде и последна. За „Парижката Света Богородица” по Юго, режисьорката Лилия Абаджиева казва: „Спектакълът, който ще видите и ще съпреживеете с нас тази вечер е животът на духа , преживяващ патос, страст, терзание, болка, милосърдие и състрадание.”

Дали във времето, в което живеем разумът безвъзвратно е надмогнал чувствата... След края на спектакъла екипът ще отбележи специалната вечер заедно със зрителите във фоайето на театъра