"Прелестите на изневярата" идват от Театър Стара Загора в Театъра на армията. На 9 май лиричната комедия в пет епизода, под режисурата на Христофор Недков, ще ни хвърли в дълбоките територии в търсене на любов, взаимност и още нещо.

"Някои го предпочитат" - страхотната комедия от големия екран скача и на театрална сцена. В петък, в Младежкия театър раздават усмивки, под режисурата на Венцислав Асенов. И в компанията на песни и танци оживяват вечните ни стремежи за по-добър живот и страстна любов.

В събота е време за среща с "Братя Карамазови" в Народния театър.

"Разликата между съвършената камбана и останалите е един полутон, който чуват само големите майстори. Точно такава е и разликата между Ангела и Дявола. Важното е само да имаш добър слух. И точно с този полутон се занимава "Братя Карамазови", казва македонският режисор Деян Пройковски за премиерния спектакъл в Народния театър.

Това е първият проект на Асоциацията на балканските национални театри. Изключителни по мащабите си сценография и актьорски състав събира новата версия на "Братя Карамазови".

В неделя може да видите спектакъла, който донесе "Златен Кукерикон" на Теди Москов за режисура и за най-добра актриса на Ирини Жамбонас. "Аз обичам, ти обичаш, тя обича", а мястото е Театър "Зад канала".