Политическото обединение на демократичната общност в България е факт от 9 месеца. "Демократична България" е точно това обединение. Това коментира съпредседателят на коалицията Атанас Атанасов в студиото на "Още от деня".

По думите му последните социологически проучвания показват, че коалицията е разпознаваема и тя би влязла в следващия парламент. Той каза, че вървят преговори за допълнително разширяване на коалицията, но тези разговори ще бъдат обявени, когато дадат резултат. Атанасов коментира още, че е за партньорство с тези, които са против сегашния модел на управление на държавата.

Атанас Атанасов, "Демократична България": Европейските избори са изключително важни, тъй като хората искат промяна на модела, по който се упражнява властта.

Атанас Атанасов каза още, че евродепутатът Светослав Малинов е подкрепен от коалицията за това да бъде включен в листите за европейските избори, но предстои решението на кое място в листата да бъде.

Георги Пирински: Станишев трябва да води листата на БСП за евроизборите

Георги Пирински: Станишев трябва да води листата на БСП за евроизборите

Който е по-истински ангажиран ще спечели европейските избори, избирателите са изключително разочаровани от политици и политическия процес. Това заяви...