НОВИНИ

Атанасова: За 10 години във властта ГЕРБ е направила най-много компромиси

Като участие във властта - и като мандатоносител, и като политическата партия с най-сериозна тежест, ГЕРБ е направила най-много компромиси за 10 години. Това каза в предаването "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

bnt avatar logo
от БНТ
09:21, 15.01.2017
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

"През 10-те години, в които ГЕРБ е на политическата сцена, винаги всички са били срещу партията. Когато е било необходимо някакво обединение, например да се сформира правителство, то се е случвало много трудно и с изключително много компромиси. Като участие във властта - и като мандатоносител, и като политическата партия с най-сериозна тежест, ГЕРБ е направила най-много компромиси", заяви Атанасова.

Атанасова коментара бойкота на предложенията на ГЕРБ за въвеждане на мажоритарен вот. По думите й сега се наблюдава друг прецедент - не само всички срещу ГЕРБ, а всички срещу българските граждани.

Според Десислава Атанасова нито една друга политическа партия не е припознала резултатите от референдума като "ясен вот на суверена за това, че трябва да бъдат променени изборните правила".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Как да сме красиви и през студените дни?
Как да сме красиви и през студените дни?
Нашествие от снежни човеци в община Оряхово
Нашествие от снежни човеци в община Оряхово