НОВИНИ

Авангардни смарт технологии показват на панаира в Пловдив

Авангардни смарт технологии и автомобили от най-висок клас, съчетаващи върхови технологии и футуристичен дизайн, са експонирани в Смарт палата на Международния технически панаир в Пловдив. Това съобщиха от пресцентъра на изложбения център.

авангардни смарт технологии показват панаира пловдив
bnt avatar logo
от БНТ
14:04, 25.09.2016
Чете се за: 00:51 мин.
У нас

Една от новите прояви на "Есен 2016" е в палата 2 и се организира под надслов "be smart". В нея се представят иновативни автомобилни решения, модерни подходи за мениджмънт и хайтех разработки. Лифтинг за коли, повредени от градушка, показва фирма участник на във форума и поясняват, че чрез специални инструменти и технология се изправят вдлъбнатините без боядисване.

Започва специализирана изложба "Робохайтех", в нея ще се презентират роботи за индустрията и бита, манипулатори, роботизирани и автоматизирани системи, научни разработки и методи за обучение. Дрон шоу е голямата атракция на "Робохайтех". Всеки ден ще има демонстрации с летящи роботи и автомодели, тренинг на компютърни симулатори и курсове за оператори на безпилотни летателни апарати.

За първи път се обособява секция за агротехника в изложбата "Машиностроене". Български и чуждестранни компании предлагат модерни машини за селското стопанство, инвентар и резервни части.

Иновациите са основен акцент на единадесетте специализирани изложби в рамките на "Есенния панаир". Над 600 компании от 33 държави демонстрират изделия и услуги от областта на машиностроенето, строителството, електрониката, електротехниката, роботиката, енергетиката, екологията, управлението на водите, информационните технологии, химическата и минната промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилостроенето. Близо 50 са претендентите за златни медали в Международния конкурс за иновативни продукти с високо качество.
Страна партньор на 72-я Международен технически панаир е Чешката република, икономическият лидер на Централна Европа. Големи компании от енергетиката, строителното и транспортното машиностроене, добивната промишленост и други отрасли присъстват в нейната официална експозиция.
Деловият форум започва утре и продължава до 1 октомври в Пловдив.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стрелецът от търговския център в щата Вашингтон е задържан
Стрелецът от търговския център в щата Вашингтон е задържан
Дни на фолклора в София - храна за душата и за тялото
Дни на фолклора в София - храна за душата и за тялото