Авария изправи на крак тази вечер част от жителите на столичния квартал "Младост" 1. Спуканата тръба е била ремонтирана по-рано през деня, а няколко часа по-късно водата бликнала. Наводнени са приземните етажи на близките сгради, магазини и ресторанти. Представители на "Софийска вода" пристигнаха на място за изясняване на причините за аварията.

София

Тодор Тодоров, собственик на магазин: Няколко пъти избива тоя същия ремонт, който се извършва, но днес беше с огромна сила.

Галя Коцева, собственик на ресторант: Отварям вратата тя влиза водата, до глезените ми вода, излезнахме навънка, спряхме тока, излезнахме, водата извира, буквално извира.

Цветан Никленов, мениджър направление на водопроводната мрежа в "Софийска вода": Още е рано да се каже, като откопаем ще видим какво е станало. Днес се отстранява авария на 350-чугунен уличен водопровод. Изместван е преди около 10 години за строежа на тази кооперация и малко има една чупка тук. Не знаем каква е причината, за да избие пак водата. Сега ще разберем, но ще се отстрани аварията възможно най-бързо.