НОВИНИ

Нестандартно предложение - "обществена баня" за кучета

Автомат за къпане на кучета е новата атракция за стопаните на четириноги в столицата. Обществената баня за кучета се намира в квартал "Света Троица" и е на принципа на автомивката. Работи с монети, банкноти и жетони.

Цанка Николова
от Цанка Николова
08:41, 29.06.2019
Чете се за: 00:48 мин.
Още

Швейцарската овчарка Мона тежи 40 кг. Допреди няколко месеца за собственика ѝ къпането е било истинско приключение. Затова новата обществена баня е най-доброто решение в летните горещини - не само за кучетата, но и за стопаните им. С нея те спестяват много средства и нерви.

д-р Цветан Стефанов, собственик на зоомагазин: Ако човек със средно или голямо куче желае да го изкъпе не в домашни условия, той трябва да го даде в грууминг салон, а едно къпане на такова куче струва между 60 и 100 лева, докато при нас и най-голямата порода може да бъде изкъпана в рамките на 15 лева.
Дори сега, когато са дъждовете, идват хора, които просто за един лев измиват след разходка кучето, лапите и корема и така си го прибират вкъщи, което е изключително удобно.

Машината работи със седем програми, а всеки стопанин сам избира колко време да продължи банята. Процедурата е като в истински спа комплекс - топла вода, шампоан, балсам, и масаж междувременно. Може да се възползвате и от противопаразитен шампоан.

д-р Цветан Стефанов, собственик на зоомагазин: Водата е с температура, която не дразни кучето, автоматично е настроена.

И за финал - за да бъде напълно истинско, кучето се радва и на изсушаване със сешоар. И ако съдим по доволните физиономии на кучетата, къпането хич не изглежда да е толкова лошо. Представяте ли си само колко хубаво би било, ако имаше и повече обществени бани не само за кучетата, но и за хората?

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българската православна църква почита паметта на св. ап. Петър и Павел
Българската православна църква почита паметта на св. ап. Петър и Павел
Затвориха Детската млечна кухня в Русе заради съмнения за салмонела
Затвориха Детската млечна кухня в Русе заради съмнения за салмонела