НОВИНИ

Благотворителен базар на Международния женски клуб се провежда в столицата

Над 60 държави от цял свят представят днес в Интер Експо Център в София културата и традициите си. Проявата е в рамките на 25-ото юбилейно издание на благотворителния базар на Международния женски клуб в столицата.

Зоя Велинова
от Зоя Велинова
12:26, 01.12.2019
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

В три големи зали на Интер Експо център в столицата всяка една от представените 62 страни показва най-важното от своите традиции и култура. За любителите на хубавата храна тук може да се похапне кухня от различни континенти, да се видят предмети и дейности, с които всяка държава се гордее. Миналата година от този базар събрани близо 390 хиляди лв, които отидоха за благотворителност.

Ангелина Лякова, координатор на събитието - Освен храна на изложението на благотворителния базар ще може дечицата да се снимат с дядо Коледа, ще имаме уъркшопи за китайска калиграфия, имаме шоколадова работилница, имаме норвежки щанд с уъркшоп и игра на шах, имаме пътуващо българско читалище, което представя културата на България.

Базарът ще бъде отворен до 19 часа днес. За вход се плаща символична цена, като има и намаления за студенти и пенсионери. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена 12 лв.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повечето хотели и механи в  Банско вече са  резервирани за студентския празник
Повечето хотели и механи в Банско вече са резервирани за студентския празник
Днес встъпват в длъжност Европейската комисия и Европейският съвет
Днес встъпват в длъжност Европейската комисия и Европейският съвет