НОВИНИ

Барселона и Ливърпул потвърдиха трансфера на Фелипе Коутиньо

Барселона и Ливърпул потвърдиха трансфера на полузащитника Фелипе Коутиньо, като играчът подписва договор с каталунците са пет години и половина. Според британските медии, трансферът е на стойност 142 милиона евро, което го прави третият най-скъп в историята.

барселона ливърпул потвърдиха трансфера фелипе коутиньо
bnt avatar logo
от БНТ
22:40, 06.01.2018
Чете се за: 00:34 мин.
Още

"Барселона и Ливърпул постигнаха споразумение за трансфера на бразилския полузащитник Фелипе Коутиньо, се казва на страницата на отбора от Ла Лига.

Футболистът ще подпише договор до края на сезона и за още пет. Откупната клауза, която ще бъде включена в договора му е 400 милиона евро. В следващите няколко часа ще дадем повече детайли за пристигането на играча и за неговото представяне пред медиите, се казва още на сайта на Барса. В момента оформяме последните дребни детайли за пристигането на играча.

Според вестник АС, по време на неделния мач на Барселона с Леванте, Фелипе Коутиньо ще бъде в президентската ложа на стадион Камп Ноу. Футболистът не игра в последните два мача на Червените от Анфийлд срещу Бърнли и Евертън за Купата на ФА, като треньорът Юрген Клоп обясни това с контузия в бедрото. Днес Ливърпул замина на кратък лагер в Дубай, а Коутиньо не се качи на самолета.

"Ливърпул също потвърждава сделката за Фелипе Коутиньо. Сега остава да премине медицински тестове и да подпише личния си договор с Барселона, се казва от страна на английския клуб.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продължава издирването на обвинения задочно за убийствата в Нови Искър
Продължава издирването на обвинения задочно за убийствата в Нови Искър
Тръмп заяви, че подкрепя възобновяването на преговорите между двете Кореи
Тръмп заяви, че подкрепя възобновяването на преговорите между двете Кореи