БНТ успя да разговаря със собственика на една от големите автокъщи в София - Тони Златков. По неофициална информация неговият син е отвлечен. Златков обаче не пожела да коментира.

Колата на изчезналия е намерена днес до гробищата на село Герман - на стотина метра от къщата на Златков. В автомобила са открити лични документи и мобилни телефони на изчезналия 25-годишен мъж.

Изчезнал е синът на собственика на голяма автокъща в София

Изчезнал е синът на собственика на голяма автокъща в София

Изчезнал е синът на един от собствениците на голяма автокъща в София. Полицията го издирва, като не изключва версията за отвличане, съобщава БНР.

Пред колеги Златков е споделил, че синът му е добре, че не става въпрос за отвличане, а за кражба на автомобил. Не всяка кражба на автомобил обаче влиза в бюлетина на МВР. От там работят по версията за отвличане, стана ясно от думите на Борислав Борисов, заместник - директор на СДВР.

 Столичната полиция работи по версия за отвличане по случая в Герман

Столичната полиция работи по версия за отвличане по случая в Герман

Няма основна версия за изчезналия мъж в село Герман, но има версия за отвличане, още се издирва въпросният човек, лицето липсва, каза зам.-директор на...

Районът в село Герман, където беше намерен автомобилът на изчезналия 25-годишен мъж, вече е освободен за движение. Автомобилът е намерен на метри от гробищата на Герман. В тази кола са намерени личните документи и мобилния телефон на изчезналия. Служители МВР четири часа извършваха оглед на автомобила. Той вече е откаран на специален паркинг.