НОВИНИ

БДЖ осигурява 14 000 допълнителни места във влаковете за празничните дни

От 2 до 7 март, включително, "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД ще предостави около 14 000 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната. Увеличението на съставите се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите в дните по повод на националния празник на България - Трети март, съобщават от превозвача.

bnt avatar logo
от БТА
15:50, 29.02.2016
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
бдж осигурява 000 допълнителни места влаковете празничните дни

Бързите влакове със задължителна резервация София-Бургас-София /"Чайка"/, които пътуват само в петък от София до Бургас и в събота от Бургас до София, вместо на 4 и 5 март, ще се движат на 2 март от София до Бургас и на 3 март от Бургас до София.
От "БДЖ-Пътнически превози" напомнят на своите клиенти, че при купуване на билети за отиване и връщане могат да ползват от 10 до 30 на сто намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.
Клиентите на БДЖ могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през празничните дни от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Край на блокадата на българо-гръцката граница
Край на блокадата на българо-гръцката граница
Българските превозвачи ще искат компенсации за щетите от блокадата
Българските превозвачи ще искат компенсации за щетите от блокадата