НОВИНИ

БДЖ: Вече следим движението на влаковете в реално време

„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД въвежда подобрения в информационното обслужване на своите клиенти за движението на влаковете в страната. Разработена е нова функция в официалната страница на БДЖ, чрез може да се получи информация в реално време за движението на влаковете в страната.

bnt avatar logo
от БГНЕС
13:00, 11.02.2019
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
бдж вече следим движението влаковете реално време

Услугата е достъпна чрез активния бутон LIVE електронно табло, който се намира в началната страница на сайта на дружеството. При въвеждане на конкретна гара всеки потребител може да проследи има ли закъснение на интересуващия го влак, с колко минути и кога се очаква да пристигне или замине от съответната гара.

Новата функция напомня на съществуващата такава за електронните табла, но вече е усъвършенствана с информация за всички гари и за движението на влаковете в реално време.

Публикуването на актуална информация за движението на влаковете значително ще подобри информираността на клиентите на националния железопътен превозвач, които ще могат да проверяват по всяко време има ли закъснение или извънреден престой на влака, с който са предпочели да пътуват.

Предимството на публикуването на информация в реално време на официалната страница на БДЖ е, че всеки потребител може да проверява за закъснения на влаковете и през мобилното си устройство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министър Горанов даде свидетелски показания по делото срещу Петър Москов
Министър Горанов даде свидетелски показания по делото срещу Петър Москов
Затруднено е движението по пътя Русе - Две могили заради катастрофа
Затруднено е движението по пътя Русе - Две могили заради катастрофа