НОВИНИ

БДЖ пусна за обсъждане разписанието за 2020 година

Проектът на график за движение на влаковете за 2020 г. е публикуван за обществено обсъждане на сайта на националния железопътен превозвач.

бдж пусна обсъждане разписанието 2020 година
bnt avatar logo
от БНТ
13:41, 17.05.2019
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Гражданите ще намерят на интернет страницата на превозвача къде да изпращат коментарите си. Желаещите могат да занесат мненията си и лично в сградата на БДЖ в София.

Мениджърският екип на дружеството има за цел да постигне конструктивен диалог и оптимални резултати за всички заинтересовани страни по отношение разработването на адекватни и ориентирани към потребностите на гражданите национални и регионални транспортни схеми, уверяват от дружеството.

Проектът на новото разписание е съобразен с интензивната ремонтна програма на дружеството, като в момента на различен етап са процедури за подемни и капитални ремонти на локомотиви, вагони и мотриси. Усилието е да се предотврати принудителен престой на влакове по време на ремонтите.

"Ръководството на компанията счита, че представянето на максимално качествена услуга е възможно само при изграждането на отворен диалог, интензивна комуникация, добро взаимно разбиране и доверие, както и конкретни ангажименти от страна на дружеството", уверяват от националния железопътен превозвач.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Джереми Корбин обяви провал на преговорите за сделката за Брекзит
Джереми Корбин обяви провал на преговорите за сделката за Брекзит
Телефонните измамници са „заработили“ близо 23 млн. лева
Телефонните измамници са „заработили“ близо 23 млн. лева