Звездата на пловдивския бокс Арман Хакобян организира безплатни тренировки за хора от всички възрасти. Те се провеждат всяка събота заедно с треньора Александър Илиев. Само след едно занимание спортистите получават заявки за участие от различни учебни и социални институции.

Пловдив

Яна, Анис и Христо правят първите си стъпки в бокса благодарение на безплатните занимания. Упражненията за сила и издръжливост при Александър успешно комбинират с тренировките при Арман.

Анис Хамас
"Това са хора, които дават един много добър пример на младото поколение. Когато трябва, са треньори, когато трябва, са ти приятели."
Яна Тодорова
"В безплатните тренировки по бокс се включих, харесва ми, интересно ми е. Другите хора и те се учат, не сме професионалисти."
Христо Георгиев
"Както виждате, Арман обръща внимание на абсолютно всеки, който прави нещо неправилно, той отива и му обяснява това нещо, при Сашо е по същия начин."

Двамата треньори се надяват все повече хора да превърнат спорта в начин на живот.

Арман Хакобян – треньор по бокс
"Жени, мъже, деца, който има желание, само да иска и да може да ходи, да заповяда."
Александър Илиев – треньор по силова издръжливост
"Ние с този проект целим главно да популяризираме спорта и най-вече децата да накараме да спортуват, да тренират, а не да обикалят улиците и кафенетата."

Безплатните тренировки се провеждат в залата на стадион „Локомотив”.

Вижте повече за кампанията Търси Доброто