Една целувка на касата на театър "Българска армия" днес беше достатъчна, за да получите два билета на цената на един. Специалното предложение важи за желана от вас постановка през февруари, март или април и е само за представления, които са продукция на театър "Българска армия". Колко радост може да донесе една целувка в днешния ден на влюбените,

Вкусът на любовта донесе на Зара и Тони промоционални билети за постановката "Вкус на мед".

Зара: Основната движеща сила общо взето на всичко, което има значение в света.
Тони: Трябва да си го усещаш отвътре. Не с всеки се получава точно така, просто трябва да срещнеш точния човек.

Двамата се обичат искрено. Обичат и театъра. А тази любов, която струи от влюбените в днешния ден, рефлектира и върху актьорите на сцената.

Веселин Анчев, актьор в театър "Българска армия": Ние сме творци, които подаряваме емоция. Това не е като да отидеш в магазина да купиш пръстенче и да го подариш, то пак носи емоция, но не е същото. Друго е да го изживееш наистина на сцената с актьорите, които играят.
Антоанета Добрева - Нети, актриса в театър "Българска армия": И ако попаднат хората на впечатляваща пиеса, може и да е запомнящ се начин да кажеш на някой, че много държиш на него.
Мирослав Пашов - директор на Театър "Българска армия": Ние даваме възможност на хората днес да празнуват. Да бъдат добри, радостни и щастливи, и да се обичат.

И макар да се радват на промоционални билети, хората все пак избират внимателно постановките, които да гледат.