НОВИНИ

Билети на половин цена срещу дарена книга предлага Военният театър

Кампания "Дари книга, ела на театър" започва Театър "Българска армия" /ТБА/. Всеки, който дари книга на касата на театъра от 22 до 28 май, получава талон с 50 на сто отстъпка от цената на билета за избрана от него постановка, съобщават от трупата.

bnt avatar logo
от БТА
15:44, 16.05.2017
Чете се за: 00:37 мин.
У нас
билети половин цена дарена книга предлага военният театър

Кампанията е в подкрепа на Отделението по детска кардиология на Националната кардиологична болница и на читалището "Георги Димитров" в село Ковачевци.

През седмицата, когато честваме Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май, ТБА ще приема запазени книги, подходящи както за деца, така и за възрастни. При дарение от четири до шест книги се получава втори талон за отстъпка от цената на един билет.

Отделението на кардиологичната болница обръща специално внимание на своите малки пациенти. Там се лекуват деца до 18 години, а занималнята е мястото, където могат да четат и да играят. Медицински клоуни се грижат децата да преминат по-спокойно през стресовите процедури.

Библиотеката в читалище "Георги Димитров" в село Ковачевци, която през 2016 г. е с над 600 посещения, се нуждае от обновление. През лятото в нея се предоставя и възможност на деца да четат, да рисуват, да участват в различни игри. През цялата година се отбелязват важни годишнини. В сградата се помещават и Клуб по дърворезбарство и изобразително изкуство, Сурвакарска група, Група за народни танци и Фолклорната група "Веселие" с много награди от страната и от чужбина, отбелязват от ТБА.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какво трябва да знаем за WannaCry и как да се предпазим от кибератаки
Какво трябва да знаем за WannaCry и как да се предпазим от кибератаки
Йорданка Фандъкова ще поиска пълна забрана на реституцията в София
Йорданка Фандъкова ще поиска пълна забрана на реституцията в София