За да избегнат шума, който се вдигна около раждането на първото им дете, певицата Бионсе и съпругът ѝ, рапърът и продуцент Джей Зи, са похарчили 1 милион долара за изграждането на родилно отделение в дома им, пише "Мейл он сънди".

© снимка: БТА / АРХИВ

Една от най-влиятелните двойки в света на шоубизнеса, чиято дъщеря Блу Айви вече е на пет години, е в трепетно очакване на близнаци. 35-годишната Бионсе и 47-годишният Джей Зи са решили, че от гледна точка на "неприкосновеността и сигурността" е по-добре бебетата да се родят в домашни условия.

За целта звездните съпрузи вече разполагат с родилно отделение в дома им, включващо инкубатори и неонанатално оборудване. На разположение е и линейка, в случай че се наложи Бионсе или близнаците да бъдат откарани в болницата "Сидърс-Синай" в Лос Анджелис.

"Не е обичайно майка, която очаква близнаци, да ражда в домашния условия, но Бионсе е обсъдила въпроса с лекарите. Тя е в отлична форма, а и вече разполага с професионално родилно отделение в дома си", казва неназован източник, цитиран от изданието.

Бионсе е бременна с близнаци

Бионсе е бременна с близнаци

Американската поп звезда Бионсе съобщи радостната новина, че е бременна с близнаци. Съобщението се появи в нейния профил в „Туитър“ и бе разпространен...

​Бионсе пусна нова версия на своя песен за годишнина от сватбата си с Джей-Зи

​Бионсе пусна нова версия на своя песен за годишнина от сватбата си с Джей-Зи

Бионсе пусна нова версия и музикален видеоклип на хита си "Die With You", за да отбележи 9-годишнината от сватбата си с Джей-Зи, съобщи Контактмюзик....