Персоналната битка между Елена Йончева от БСП за България и Делян Добрев от ГЕРБ, които подадоха сигнали в прокуратурата един срещу друг, днес имаше нов рунд. Червеният депутат показа постановление на прокуратурата във връзка със сигналите ѝ за Кумгейт в община Хасково свързани с Делян Добрев и негови близки. От своя страна Добрев заяви, че това са фалшиви новини и ще я съди и за това.

Елена Йончева - депутат от "БСП за България": Днес получихме писмо от прокуратурата за това, че преписката се дава на специализираната прокуратура, която се занимава с престъпления на висши длъжностни лица. Да напомня, че тези документи съдържат обосновани съмнения, че в община Хасково се извършват престъпления от група, които са усвоявали обществени поръчки.
Нов скандал Добрев - Йончева с обвинения за офшорки и клевети

Нов скандал Добрев - Йончева с обвинения за офшорки и клевети

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и Елена Йончева влязоха отново в конфликт. Днес Добрев се позова на извлечения от търговския регистър и медийни публи...

Делян Добрев - депутат от ГЕРБ: Край нямат фалшивите новини на Елена Йончева! Да не разпространява фалшиви новини, а да отговори на въпроса била ли е съдружник с Цветан Василев, съдружник ли е към днешна дата с Цветан Василев, получила ли е 315 хиляди лв. в сметка в КТБ от офшорна фирма, която се свързва с Цветан Василев.За какво тази фирма и е дала 315 хил. лв.